• Wholly owned by 10BUCKS RESOURCES
  • Organized by 3 good friends
  • Accept wedding job or any job related to photography, printing etc from all over peninsular Malaysia

we create picture that last forever

4 Responses to “About”

  1. Hell Devil said

    Bilo2 kalu nk ambik gamba mintak izin dulu.jangan main redah je pastu ckp ” kami photographer bebas “.u guys ingat u guys ni sape?kalau mintak izin kitorang bg je nk ambik sampai muntah pon.Dah la uninvited pastu samo naik nge official photographers plok tu.Profesional la skit.thats what u all right?profesionals.kalau public or future client or sape2 la yg kenal korang tahu kene hambat dek pokgard coz menceroboh majlis rasmi orang maluuuu woooiiiii.next time think before you shoot.or should i say think before u TENBUCKS!.TQ

    • 10bucksphoto said

      THANKS 4 DE COMENT..

      • 10bucksphoto said

        Salam dan Selamat Sejahtera bro..

        Mengenai comment saudara dalam blog kami.
        Terima Kasih atas komen saudara tersebut.
        Untuk pengetahun saudara, Kami pergi ke sana atas jemputan pensyarah saudara…. See More
        sebagai menghormati jemputan pensyarah saudara yang juga pernah menjemput
        salah seorang drpd ahli kami ke majlis di machang baru2 ini.
        Kami di 10bucks juga tahu prosedur kerja, akan tetapi kami menangkap gambar atas
        kebenaran lisan drpd pensyarah saudara yang menjemput. Niat kami bukan untuk
        memperdagangkan gambar yang di ambil pada malam tersebut.
        Cara komen saudara menunjukkan saudara tidak puas hati dengan kami, jika ada
        nyatakan kepada kami. Sila nyatakan nama penuh saudara jika saudara fikir saudara betul.
        lagi satu, adalah tidak menjadi masalah kepada kami jika client kami or bakal client kami
        tahu kami di halau oleh pakgard (pakgard? memang dah kerja pakgard halau orang. dia pon tak tahu apa)
        kerana disebabkan oleh ketidakcekapan staff AJK Majlis tersebut sahaja.

        Jgn kerana saudara belajar di UMK atau bekerja di sana memberi kebebasan atau membolehkan
        saudara memberikan komen atau pandangan seolah2 kami bersalah. Kami juga adalah golongan terpelajar,
        malahan kami rasa kami lebih terpelajar drpd saudara. Sila siasat atau bertanya dengan baik sebelum memberi
        sebarang komen. Tidak menjadi sebarang masalah kepada kami jika saudara menghantar surat atau email dengan
        baik kepada kami tentang perkara tersebut.

        Kami di 10bucks bersedia dan menerima sebarang komen daripada orang sekeliling. teguran saudara kami ambil
        sebagai ikhtibar. Cuma, sila komen dengan cara yang berhemat. Kerna bagi pendapat kami, cara komen saudara bukan
        mencerminkan saudara pelajar atau pendidik di sebuah institusi pengajian tinggi. atau mungkin, saudara terasa tercabar
        dengan kehadiran kami. jika ya, kami rasa amat berbangga. Terima kasih.

    • sam said

      hahaha.. hell devil??!! mmg hell la ko.. nk sound tu bg la salam dulu.. same la cam ko!!! nk komen tanye la dulu,,, NEXT TIME THINK BEFORE YOU SHOUT… kang xpasal² kene SHOOT!!!
      ko ni mmg xde technology la.. pikiran cam kambing.. budjet muka cantik/hensem..klau ko rase xnk masuk dlm gambr pg la main jauh2.. u said about PROFESSIONAL???!!! so funny.. n u ound too stupid.. sorry 4 the word.. but its true.. ahaks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: